Ingatlan_ajánlatok

Go to content

Main menu

Telek

Ingatlanok
 

Zalaegerszeg, belvárosi ingatlan


Zalaegerszeg belvárosában egy, várhatóan 2006.-ban megvalósuló átkötő út közvetlen szomszédságában található a FAVORIT Lakópark Kft. tulajdonát képező terület.


A terület nagysága 6.942 m2, a pontos elhelyezkedéséről mellékelem a térképvázlatot. A terület északi határán húzódó 3492 hrsz.-ú út megjelölésű ingatlan is társaságunk tulajdonát képezi, mely területen alakul ki az RRT alapján az átkötő út. Ezen az átkötő úton körülbelül két perc alatt elérhető Zalaegerszeg közvetlen belvárosa, az Eötvös köz, illetve a Kossuth Lajos utca.


A terület besorolásáról a főépítész iroda által kiadott kivonatot mellékelem, mely természetesen mai napig hatályos és érvényes. Jelenleg olyan szabályozási tervmódosítás, amely e tömböt érintené, nincsen folyamatban.  


E szerint a terület a KI.Z.4.5. övezetbe tartik, ahol kereskedelmi egységeket is építeni lehet (akár benzinkutat is!) a kivonatban szereplő korlátokkal úgy mint beépítettség, építménymagasság. E területre korábban a LIDL áruház is készíttetett egy elvi tervdokumentációt, mely megfelelő pakolóellátottsággal bírt, és városképileg is elfogadható beépítést tett lehetővé megfelelő arányú zöldfelülettel.


A terület körülkerített; nagy része jelenleg a korábbi cserépkályhagyár alapjaival burkolt, mely körülbelül az értékesíthető terület 80 %-át teszi ki. A terület közműellátottságát tekintve összközműves, az első két ütemben történt beépítéskor társaságunk új trafót épített, a leendő átkötő út tengelyében pedig megtörtént a víz-gerincvezetékének kiépítése. A gáz, illetve egyéb gyengeáramú rendszerek is elérhetőek a telekhatáron. A kivitelezés során az organizáció a területről ellátható, közterületet igénybe venni nem szükséges, közúti csatlakozása elsőrangú.  


A terület legbelső részét a FAVORIT Lakópark Kft. már beépítette egy 30 lakásos lakókerttel.

Érdeklődjön:  info@ingatlan-ajanlatok.hu
; info@keramia-lakokert.hu e-mail címeken


 
 
 
 

____________________________________________________
Nagykanizsa, Keleti városrészNagykanizsa dinamikusan fejlődő városrészében, a később kialakuló Dorottya utcában, a 7-es nemzetközi főútvonal mellett rendelkezik társaságunk, a ZÁÉV Rt. egy közel 22 ezer négyzetméteres területtel.   


A terület érvényes szabályozási tervvel rendelkezik, melyet Nagykanizsa város építéshatóságával, illetve a szomszédos telektulajdonosokkal közösen kívánunk egységesíteni úgy, hogy minél nagyobb területet lehessen ésszerűen beépíteni, mivel e tömb kiépítése még csak az idei évben kezdődött meg.


A Dózsa György utca túloldalán társasházak épültek, míg a területtől keleti irányban, a Balaton felé épültek ki a bevásárlóközpontok, kereskedelmi egységek (TESCO, Shell benzinkút, McDonald’s, SPAR, PENNY MARKET, Opel, Daewoo kereskedések stb.). E kereskedelmi egységek továbbépítésére területünk kiválóan alkalmas, és városképileg is illik a Hevesi Sándor utca keleti oldalán felépült, előbb említett bevásárlóközpontok sorába.


A kapcsolatfelvétel a város önkormányzatával, illetve a szomszédos telkek tulajdonosaival már megtörtént.


A leendő tömbben szükségessé válik az utak és közművek kiépítése, melyek csatlakozásai, leágazásai a Dózsa György utcában rendelkezésre állnak. E területre bevásárlóközpont, egyéb kereskedelmi egység építése megoldható, akár vegyesen lakóházakkal, akár önállóan. A terület jelenleg beépítetlen terület, azaz semmiféle felépítmény a területen nem található.


Érdeklődjön:  info@ingatlan-ajanlatok.hu
; info@keramia-lakokert.hu e-mail címeken


 
 
 
 

____________________________________________________

 
 
Back to content | Back to main menu