Ingatlan_ajánlatok

Go to content

Main menu

Kerekedelmi épületek

Ingatlanok
 

Keszthely

 
 
 
 

FÓRUM ÜZLETHÁZ


Keszthely város csaknem 24.000 állandó lakosával a Balaton-part legnépesebb, hagyományokban gazdag települése, méltán tart igényt a Balaton fővárosa címre. A Balaton északnyugati végén, a Keszthelyi-hegység lábánál lévő település természeti környezete többszáz millió éves fejlődés, változás után nyerte el mai arculatát. A mai Keszthely egy csaknem ezeréves fejlődés eredménye.


A város központja a Fő tér. Itt található a Városháza, benne a Polgármesteri Hivatal. A Fő tér északkeleti végét és a Rákóczi teret köti össze a Bem utca. Innen nyílik a piac, amely szerdánként, heti piackor a város leglátogatottabb helye. A Rákóczi térről indul dél felé a Rákóczi út, amelyen sok kis üzlet található, de innen nyílik a Fórum üzletház is.


A FÓRUM Üzletház a sétálóutcához közel, tehát frekventált helyen 1992 –ben épült. Benne üzletek vendéglátó egységek találhatók, az épület alatt 103 állásos parkológarázs üzemel. A beépítési mód : parkolószint, bevásárlószint (Földszint) , I. emelet, tetőtér.


Az építési rendszer monolit vasbeton és tégla falazat. Az épület összközműves. Az épületben 3 lift szolgálja a parkolóból az üzletek áruval való feltöltését, alsó gépházas, hidraulikus felvonók, melyek 1000 kg teherbírású, vegyes használatú liftek, különböző fülkeméretekkel.


A létesítményben az állandó tartózkodásra szolgáló helyiségek természetes megvilágítással és szellőzéssel készülnek. A belső terű helyiségek 2,0 m-en belül a homlokzatra kiszellőztetettek, egyéb helyiségek gravitációs úton, a tetőn át szellőznek.


A FÓRUM Bevásárlóközpont központi fűtéssel rendelkezik, földgázüzemű kazánház által.

A telek 3253 m2

Felépítmény: 7355 m2

Az épület tűzveszélyességi osztálya :

Parkolószint : "C"– tűzveszélyes

Használati szintek: "D"– mérsékelten tűzveszélyes

A bevásárlóközpont megközelítése kétirányú a Rákóczi u. és a Bem J. utcáról.

Keszthely város rendezési terve alapján a Bem József utcát és a Rákóczi F. utcát díszburkolatú sétálóutca köti össze, tehát gyalogosan is könnyen és gyorsan megközelíthető.


A bevásárló utca szintjére a Rákóczi utca felől lépcsőn érkezhetnek a vásárlók, illetve a parkolószintről három lépcsőházon keresztül.


Az emeleti üzletek a lépcsőházakra fűzött nyitott árkádsorról közelíthetők meg. A Rákóczi utcára kifutó épületszárnyak tetőtéri helyiségei együttesen értékesíthetők.


Az üzletek 12 cm vtg. kettősméretű téglából falazott fal választja el egymástól, melyek átalakíthatóak.


Az első emeleten összesen 659 m2 területű üzleteket magába foglaló értékesíthető ingatlan van. Az összterület együttes értékesítése esetén a fizetési feltételek kedvezőbbek, de lehetőség van kedvező működési, üzemeltetési feltételek megtartása mellett e terület 3 részre megbontott értékesítésére is.


A tetőtérben összesen 470 m2 alapterületű panzió megvételére van lehetőség, melyeket irodaként is lehet üzemeltetni. Jelenleg 13 egységből áll, melyek zuhanyzóval felszerelt vizesblokkot is tartalmaznak.


A FÓRUM Üzletközpont címe: 8360. Keszthely, Rákóczi út 3.

A FÓRUM-ban található ingatlan értékesítésével kapcsolatban a zalaegerszegi ZÁÉV Rt. (8900. Zalaegerszeg, Kossuth u. 9-11) befektetési csoport munkatársai foglalkoznak.

____________________________________________________

 
 

Hévízi kereskedelmi egységek

 
 
 
 

A finanszírozó VOLKSBANK Rt. segítségével tudjuk olyan konstrukcióban kínálni üzlethelyiségeinket, melyek során a beruházó által felvett hosszútávú hitel kondícióival megegyező mértékben, díjbekérő levél alapján törleszti ügyfelünk az ingatlan vételárát.  

 
 
Back to content | Back to main menu