Ingatlan_ajánlatok

Go to content

Main menu

Ipari ingatlanok

Ingatlanok
 

Alsónemesapáti

 
 
 
 

Kategória:  eladó, vagy kiadó

Jellege:   Ipari ingatlan, raktározásra, üzem telepítésre, logisztikai célra, gyártó  tevékenységre használható

Telek:  9,3 ha

Ár:   Megegyezés szerint

Zala Megye megyeszékhelyéhez - Zalaegerszeghez – 8 km-re a 76-os fő út mellett található az Alsónemesapáti Ipari Park, ahol több helyrajzi számon helyezkedik el az ingatlan együttes. Az ipartelephez saját trafó tartozik (450 kW ) rendelkezésre álló teljesítménnyel, sajátsajt ivóvíz kúttal ellátott a telep (10m3/h  vízhozammal ), ívoviz hálózat kiépített.  Szennyvíz hálózattal , csapadékvíz hálózattal szintén rendelkezik a telep. Saját biológiai szennyvíztisztító látja el a vizek tisztítását. A telephez egy     900 m hosszú iparvágány tartozik.

Ha szeretné hogy vállalkozása különállóan ,de még és elérhető közelségben legyen  ez a jó megoldás az ön számára.

Kapcsolat: Z-IMMO KFT.

                 Molnár László

                   ügyvezető

Email: molnar.laszlo@ingatlan-ajanlatok.hu
Mobil: 06/30/9972-271

 
 

Nagykanizsa

Vár utcai terület

 
 
 
 

Nagykanizsa ipari övezetében találhatóak területeink, melyek közül a nagyobbikon helyet kap egyik prosperáló leányvállalatunk, a ReadyMix Kft. telephelye is. Az ingatlanok közvetlenül a Nagykanizsa – Szombathely vasútvonal mellett találhatóak, területük 26 ezer, illetve közel 1.500 négyzetméter.

Ugyanúgy, mint a keleti városrészben található területünk esetében, e területeknél is egyeztetéseket kezdeményeztünk az önkormányzattal az övezet átminősítése tárgyában. Területeink jelenlegi övezeti besorolása Gazdasági-ipari (GIP), de egyeztettünk már az illetékes településtervezővel, akinek véleménye alapján elképzelhető és támogatható ezen övezet kereskedelmi funkcióval történő kiegészítése, bővítése.

E városrészt rehabilitálni elsősorban a kereskedelmi vonalat erősítve lehetne, így például nagyobb áruházak, lerakatok kis- és nagykereskedelmi övezetévé fejleszteni e tömböt.

A terület vonzereje fekvésében rejlik, ugyanis gyalogosan öt perc alatt elérhető a belváros, a piac és a vásárcsarnok, illetve az ezek mellett helyet kapó pláza, és az autóbusz-pályaudvar. Kiválóak a közlekedési lehetőségek, akár a belváros, akár a most épülő Nagykanizsa-Letenye M7-es autópálya irányába.

Mellékelek területeinkről egy térképvázlatot, melyen a mai állapotnak megfelelő felépítmények találhatóak. A terület hasznosítása során természetesen ezek elbonthatóak, semmiféle korlátozás erre vonatkozóan nincsen.

 
Back to content | Back to main menu