Ingatlan_ajánlatok

Go to content

Main menu

Favorit Kft.

Magunkról
 

A FAVORIT Lakópark Kft.


bemutatása


Társaságunkat, a FAVORIT Lakópark Kft.-t 2000. évben alapította a ZÁÉV Zrt. azzal a céllal, hogy e társaság a ZÁÉV-csoport saját fejlesztésű lakásépítési projektjeit megvalósítja Zalaegerszegen.

A társaságunk mögött álló ZÁÉV Zrt. az ország egyik meghatározó építőipari és kivitelező nagyvállalata, amely magas szintű munkájával több, mint 55 éve formálja közös környezetünket, mindennapjainkat. A ZÁÉV Zrt. 1991. december 31-ével alakult át részvénytársasággá.

Működési területe elsősorban a Dunántúlra és Budapestre terjed ki, de referenciamunkáink megtalálhatóak az ország keleti részén is.

A FAVORIT Lakópark Kft. elsődleges célja Zalaegerszeg egyetlen belvárosi, ámde mégis zöldövezeti területének beépítése, melynek alapterülete meghaladja az egy hektárt. E feladatunkat a piac folyamatos vizsgálatával, az igények változásának figyelembe vételével kívánunk eleget tenni.

Az első ütemben a terület keleti határát lezárandóan építettünk egy 8 lakásos társasáhzat zárt, parkosított udvarral és garázsokkal, míg a jelenlegi második ütemben kezdtük meg az igazi lakókert építését 30 lakással, magas színvonalú, modern mélygarázzsal, körülzárt, parkosított udvarral, tetőkerttel.

A beépítendő terület fontosságát és nagyságát jelzi az is, hogy e területre önálló szabályozási tervet készítettük el szorosan együttműködve az önkormányzat főépítészi irodájával. Ennek eredményeként e terület beépíthetősége lehetővé tette, teszi azt, hogy e tömb kialakult állapotához igazodva e projektek megvalósítása után is igen magas, 50 % körüli legyen a zöldfelületek aránya.

Célkitűzésünk a terület megvásárlását követően az volt, hogy olyan magas színvonalú és modern, mégis barátságos és megfizethető; merész, fiatalos és dinamikus, mégis a városképbe illő épületekkel építsük be e területet, ahol a középpontban a lakó, a lakói igények kielégítése áll.

Központi feladat volt a megfelelő zöldfelület nagyságának kialakítása, mivel lehetővé kívántuk azt tenni, ami manapság a terület beépítésének maximalizálása miatt szinte teljesen eltűnt a beruházói gondolatokból: a lakók SAJÁT kertjükben tudjanak pihenni, játszani a gyerekekkel – mindezt a közforgalomtól elzártan, a lehető legnagyobb biztonságban.

Ügyeltünk arra, hogy a kialakítandó épületek egymáshoz ne kerüljenek túl közel, legyen elegendő és tágas tér az élethez. Ennek megfelelően a tervezett ütemek épületei közötti legkisebb távolság 35 méter. Természetesen törekszünk a jövőben is lehető legnagyobb mértékű parkosításra.

Az épületek kialakításánál figyelembe vettük az előzetes vásárlói igényeket: ebben nagy segítségünkre volt az a több mint 150 érdeklődő, aki jelezte vásárlási szándékát, és így fel tudtuk mérni, hogy milyen lakásokat igényelnek manapság az emberek.

E terület nagyságából adódóan évekre lehetővé teszi társaságunk számára, hogy ingatlanfejlesztést valósítson meg Zalaegerszeg belvárosában.

Lehetőségünk van arra, hogy a vevői igényekre formáljunk egy olyan városrészt, amely eddig csendesen meghúzodott a város tudatában, és ezen oly tekintetben nem is kívánunk változtatni, hogy elsődleges feladatunk továbbra is egy csendes központ létrehozása megbízható háttérrel, teljes szolgáltatással. Társaságunk kizárlógaos megbízással értékesíti lakásait és garázsait, ahol teljes körű és díjtalan pénzügyi szolgáltatásokkal is várjuk Ügyfeleinket.

Szlogenünk is ennek megfelelően

„KERÁMIA-Lakókert

A megbízható döntés”


 
 
Back to content | Back to main menu